Onze voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN  BETREFFENDE LUCHTHAVENVERVOER EN ALLE GERESERVEERDE RITTEN

 1. Het verschuldigd bedrag is te betalen bij vertrek aan de chauffeur of via overschrijving voor vertrek (heen- + terugreis), tenzij de rit gefactureerd wordt.
 2. Standaard krijgt u van ons een prijs voor gecombineerd vervoer. D.w.z. dat de kans bestaat dat er nog mensen met u meerijden. Wenst u toch privé vervoer, dan dient u dit mee te delen in uw reservatie bij opmerkingen en komt er een toeslag bij van € 25,00 incl. btw / rit. (Dit enkel voor luchthavenvervoer en niet voor TAXI’S)
 3. Als we u thuis ophalen kan er een speling van 15 minuten vὀὀr tot 15 minuten na de afgesproken tijd op zitten. Er wordt verwacht dat u 15 minuten voor de afgesproken tijd klaar staat.
 4. Indien de chauffeur niet ter plaatse is 5 minuten na het afgesproken uur dient u zo snel mogelijk BVBA CVRW (Taxi Caboes) op het GSMnr +32 476 43 68 60 te contacteren.
 5. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk  BVBA CVRW (Taxi Caboes) hierover in te lichten. Per telefoon op noodnummer +32 476 43 68 60. Zo niet, zal de rit worden aangerekend.  Gelieve steeds de juiste uren van de vlucht door te geven AUB.
 6. Uren van terug komst, is het uur dat u land te Zaventem of eender elke luchthaven en of treinstation.
 7.  Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, ongeval etc. zal BVBA CVRW (Taxi Caboes) hiervoor niet verantwoordelijk zijn en dient u de rit alsnog te betalen.
 8. Per persoon is er 1 bagage en 1 handbagage toegestaan. Extra bagage dient vooraf te worden gemeld. Voor het vervoeren van ski’s, golftassen en fietsen wordt € 15,00 incl. btw / rit extra geteld. Rolstoel en buggy’s zijn gratis.
 9. Kinderstoelen en kinderzitjes mogen gratis meegenomen worden door jullie zelf,deze kunnen bij ons in bewaring genomen worden,mits vermelding van de naam en retour gegevens!
 10. Per extra ophaalplaats is er een toeslag per traject,deze dienen vooraf meegedeeld te worden op uw reservatie formulier.
 11. Voor afhaling wordt er voorzien dat de chauffeur 45 min na landing op de afgesproken plaats op de luchthaven is. BVBA CVRW(Taxi Caboes) kan niet verantwoordelijk gesteld worden als deze tijd wegens omstandigheden niet kan gerespecteerd worden.
 12. Vluchten die vertrekken hebben voorrang op vluchten die landen,dit kan soms een kleine wachttijd met zich meebrengen,deze proberen we uiteraard te beperken.
 13. Voor annulatie van reeds gereserveerde ritten wordt er een annuleringskost aangerekend van de helft van de te betalen som op contract, met als minimum  74,20 € incl. btw . Indien er een geldig attest kan worden voorgelegd betreffende ziekte – sterfgeval … zal deze kost niet aangerekend worden.
 14. Alle prijzen zijn op voorhand op te vragen via onze  “OFFERTE AANVRAAG” via de website van BVBA CVRW (Taxi Caboes) – Elsleukenstraat 53a , 3201 Langdorp – tel. +32 (0)16 58 49 01 – GSM +32 (0)476 43 68 60